miercuri, 6 iunie 2012

am invins regula



Mi s-a intamplat de destule ori incat incepusem sa cred ca este o regula.

Sa-mi doresc mult ceva si pana la urma sa obtin.  Sa-mi placa foarte tare apoi dar la scut timp sa-l pierd, sa-mi fie furat, sa devina una inertului, uneori din vina mea alteori a universului. De asta tind sa nici nu mai am nazuinta catre frumos si placut si sa ma multumesc cu moderatul. 
Ultima nefacuta am patit in weekend.  Am tras o fuga neplanuita pana in vama. Nimic special, baut bere dupa bere si facut concurs de ghicit melodiile de la stuff cu dom' Cosmin.
Asta asa ca o paranteza...ca m-am indepartat putin de la ideea initiala.
Imi doream de mult niste ochelari de soare, care desi imi dau un statut fals sau poate mai multe,  imi plac foarte mult si asta e...arat bine in ei...(narcisism overloaded)
Am apucat sa-i port de 3 ori ca a plouat mult in ultima vreme.  
Cand sa plec din vama am reusit nefasta performata sa inchid portbagajul peste ei. I-am cocolosit. 
Cred ca norocul meu a fost ca nu s-au spart, modelul nou creat era unic, pacat ca nu-mi statea pe nas.
DAR de data asta nu am fost invins de regula. Cei de la Opticris au facut o treaba excelenta, desi nu au mai vazut ochelari asa de strambi :) . Sunt ca noi si ceea ce m-a uimit cel mai tare este ca totul a fost gratis. Aparent brandul respectiv are un fel de garantie tacita, te includ intr-un club... chiar daca nu i-am luat nici macar din romania,si nu am nici un fel de foaie. Am ramas marcat.

si uite o poza din vama de la cherhana, unde am mancat cel mai bun peste care l-am mancat pana acum. Nu prea ma omor cu pestele dar ala a fost bun, asa de bun de nu voi mai rata locatia cu nici o ocazie.


5 comentarii:

Corina spunea...

Dulapul si cu mine…
Astazi fiind duminica si liniste am inceput sa caut pe net idei pt un dulap de care am nevoie…Vroiam idei pt material,culoare,usi si tot ce se poate face ca un dulap sa se integreze in idea generala a unui apartament.Trebuie sa spun ca nu e deloc usor,asa cum ar fi de imaginat…de aceea cautam si cautam de zorpt ca nu imi placea cam nimic din ce gasisem …La un moment dat am intrat pe urmatorul site disponibil si…vad scris:caietul de pe dulap.Nu era un site cu dulapuri mari,dulapuri mici,usi glisante,dulapuri de haine sau de bucatarie.Era un blog…Imi obosisera ocii in cautarile mele disperate si am realizat ca nu mai vreau sa continui pt ca nu are nici un rezultat.Cand ma pregateam sa inched am vazut scris sun titlu:Am invins regula…Si am inceput sa citesc…Deci,nimic mai simplu sa nimeresti din greseala undeva unde nu ai ce cauta dar uite ca poti si ramane citind si citind…Din pacate ultimii mei ochelari de soare i-am pierdut in…taxi.Plictisandu-ma in aglomeratie am inceput sa citesc o revista pe care tocmai o cumparasem.Astfel ca mi-am scos ochelarii si i-am aszat in poala.ajunsa la destinatie am platit si am coborat.Abia cand am intrat in casa ,vazand cutia goala a ochelarilor in geanta am realizat ca ei alunecasera si nu-mi dadusem seama…Evident ca NU am pierdut ochelari mai vechi,NU am pierdut ochelarii purtati anul trecut ci ochelarii cei mai iubiti,cei mai dragi,etc…Mereu se intampla asa.Sau sa-I distrug…deci la mine inca nu am invins regula..De ex sa pierd ochelari dar sa-I gasesc…Ha…Ar fi cam ciudat,nu?
Mi-a placut cum a fost scris in dreapta sus pe prima pagina: “caietul este un loc unde las ganduri pareri si intamplari fara o regula anume si fara dorinta de a fi citit.Doar simple exteriorizari personale…”Sper ca totusi daca cineva-ca mine de exemplu -ii pica ochii pe gandurileastea,nu eminic rau sa-si lase comentariul si de ce nu,asta chiar -ar bucura…Poate exagerez cu bucuratul dar zic si eu asa…Si evident ca nu cer parerea unde si cum as putea gasi dulapul visat pt ca ar fi prea de tot…Desi ma intreb: nimeni nu comenteaza aceste ganduri? Aceste pareri?Pt ca ar fi interesant .De exemplu de ce lumea consuma mai mult decat are nevoie si mai mult decat produce…Si unde va duce asta…Asa cum fiecare acasa la el daca nu chibzuieste bine ce face cu banii pe care ii castiga si daca se intinde mai mult decat ii este plapuma,la fel si la orice nivel,de firma,de economia unei tari,traind din imprumut,vine o zi cand va da…socoteala.Iar sacalii stau la cotitura si asteapta astfel de ocazii…

Alex spunea...

Chiar exista bucurie , Corina, sa vezi ca ai creeat ceva, chiar si o parere, care a deperminat pe cineva sa zaboveasca ascultand si chiar comentand. De ce nu se prea vad si alte comentarii? Este simplu.
Cei putini care mai intra din cand in cand, ma cunosc si nu simt nevoia sa-mi comunice aici. Daca nu folosesc texte din trendul cotidian, ceea ce chiar evit, nici cautarile nu aduc vizitatori. Decat cativa care cauta "despre pasarici" sau "cum construiesc un dulap".

Corina spunea...

Alex,

Am recitit zilele astea posturile tale, iti apreciez sincer greutatea gandurilor tale.

Citindu-ti posturile este ca si cand as vedea un film, bun, nu m-am prins, cum mai stai cu dragostea, am gasit doar on and off-uri: Mirela, nunta, colege, sefe :)

Corina

Alex spunea...

Draga Corina :)

Atunci cand te prinzi, se termina si filmul :D

Referitor la acest departament, nu am mai scris pentru ca nu prea am mai avut despre ce.
On and Off-uri sunt mereu pana cand descoperi On-ul asa cum il crezi tu in acel moment ca este, dar chiar cu cu acesta nu poti sa mentii o constanta. Intodeauna vor mai aparea si off-uri pentru ca suntem vi, important este daca sunt abordate impreuna sau individual.

Mirela este fericita, cel putin asa pare si asa sper. Nu cred ca am mentionat ceva despre nunta ei, nu e un subiect pentru mine :), a fost o mireasa frumoasa.

Colegele sunt intodeauna dragute, cel putin cateva, dar nu intodeauna joci in aceeasi liga cu ele.

Sefele, am avut doar doua, ambele dragute si cu spirit bun. Ultima a plecat de curand si din cauza ca altcineva mi-a stricat chiar atunci acel "joie de travailler" , am uitat sa-i multumesc...

Corina spunea...

Diplomat :) stiu ca blog-ul e public.

Bafta in a-ti gasi On-ul

Corina

PS
Se scrie "suntem vii" :)