sâmbătă, 2 iunie 2012

haters gona hateAzi a fost o zi plina de chestii interesante, in sfarsit niste lucruri de analizat.  I fell like back in business.

In urma concursului intern de la job, cu "getin fit"  mancand cereale..yah right.  Am mancat dar nu prea multe si in nici un caz cu lapte.  Ei bine am castigat abonamentul pe un an la cea mai exclusivista sala de "getin fit" din urbe, atat de exclusivista incat parca l-as vinde ca nu il plac oamenii care se duc acolo. Nu situ o sa vad...
A fost destul de simplu, aparent oamenii nu prea fac diferenta intre loosing weight si losing fat, s-au chinuit saraci  o luna, au mancat numai iarba si au bagat exercitii la greu slabind chiar si 7 kg iar eu cu doar 2 kg ....
In fine despre nutritie si exercitii vad zi de zi discutii la prietenii de pe net....si sunt multe de spus.
Pacat ca treaba asta vine ca vaca vanduta cu vitelu langa ea, sutn in centrul atentiei, trebuie sa dau interviu la revista scolii etc etc ..si nu prea-mi place sa fiu in centru, pentru ca din centru nu vezi nimic.

Doi, my boss a vrut sa-mi arate ca are incredere in mine si cand cineva iti ofera increderea e cam cel mai important lucru pe care il poti obtine, restul vin la pachet. Ideea e ca, intr-un fel sa parafrazez unul dintre statusurile grupului in care ma invart : "nu ne intereseaza, stim tot" ...ehh ideea e ca acum chiar stiu tot. Si e bine.

Seara m-am intalnit cu ai mei doi prieteni, am fost intr-un loc unde, spre rusinea mea nu am mai fost si anume Hard Rock Cafe. Unde pe langa ratotuilul de vis care l-am mancat, mash duce sa beau o  bere si doar sa ma uit pe pereti, pentru ca langa mine pe perete era chitara luiDavid Gilmour de la Pink Floyd si una e sa bei o bere cu toata istoria muzicii in jur alta e in centru vechi.
Am constatat ce inseamna pritenia. Este atunci cand chiar te bucuri petru celalat cand realizeaza ceva frumos. Chiar daca pe tinu te influenteaza cu aaabsolut nimic, pur si simplu te bucuri pentru ca el a obtinut un job mai bun sau....diverse.

Aaa si de ce titlul cu haters gona hate...ei bine in urma primelor doua puncte am vazut ca oamenii simpli au o caracteristica principala. Sunt niste ofticati, invidiosi, fara esenta, mediocri.

Si cam gata, somn si mi-e lene sa arunc o a doua privire pe text sa corectez si nici secretara nu mai am.


Niciun comentariu: