marți, 12 iulie 2011

Caldura mare mon sherMa apucasem sa scriu si pe la jumate mi-a inghetat laptopul...de caldura.
E cald de ti se topesc si ideeile.
E miezu verii si nimeni nu am chef de nimic si nici prea multe de facut. As avea cate ceva pe la munca, dar cand in jurul tau si cei putini care nu sunt in concediu se gandesc tot la concediu, la plaje si orase straine. Apropo, anul asta se poarta Barcelona, cei care nu au fost anu trecut se duc acolo. Barcelona e noul Amsterdam...fukin' trends. Acum sunt un pic heiter, ca probabil si eu tot asa faceam daca eram intr-o alta pozitie.
Nu prea mai am obiective si nici chef sa ma agat de ceva nu prea am. Mananc, dorm, mai beau din cand in cand, muncesc.
In w/e am fost la nunta lu Cristi. S-a insurat si ala. Cu una de la el de la munca, politianca si ea. Nu stiu cum se gasesc astia pe la locu de munca, eu am schimbat cateva si nu am gasit nimic. Atat de mic sa fie cercu "iubirii" ? Sau este doar o conjuntura favorabila si de dragul acesteaia iti induci si sentimentul ca daca treaba merge bine toata lumea este fericita. Eu asa cred, dar cred ca pana la urma si eu o sa fiu nevoit sa fac asa, pentru ca cercul meu este aproape un punct. Pacat ca astea de la nes...fabrica de ciocolata parca joaca in alta liga, sau au mancat prea multe napolitane.
Nuntile nu-mi plac. Totusi imi place ca oamenii se bucura cand le onorezi invitatia. Mai ales cei batrani. Motiv pentru care nu prea ma vad la o astfel de sondromie...nu prea mai are cine sa se bucure pentru mine si daca as face mai mult m-ar intrista.
Weekendul viitor sper sa reusesc sa ajung si eu la mare, daca gasesc pe careva sa mearga. M-am plictisit si de scris, mi-e lene, ma intorc la familia Borgias ca mai am un episod.


Un comentariu:

Roxana spunea...

Nu te-am citit de ceva vreme si astazi mi s-a facut dor, asa ca am accesat blogul... Foarte tare! Astept sa ne revedem...