marți, 3 mai 2011

Status BusyMa simt ca si cum as face un dus dupa 2 luni in care nu m-am atins de apa :), socant dar bine.
Nu stiu cum am reusit dar jobul de acum este fix ce-mi doream. Cel putin asa mi se pare pana acum. Poate am facut impresie mai buna decat concurenta, poate am fost mai bun, ma potriveam mai bine pe profilul colorat al jobului, poate din cauza ca am aceasi zi de nastere cu directoru' IT, sau poate toate la un loc.... Important este ca imi place.
In fond ce copil nu si-ar dorii sa lucreze la "fabrica de dulciuri".
Pentru ca astia detin pana si fabrica de ciocolata a lui Willy Wonka (chiar exista inca din 1971). Compania are peste 280 000 angajati in toata lumea intre care, surprinzator, chiar exista comunicare, un sistem foarte bine pus la puct. Am ramas uimit cand am descoperit forumu unde oamenii de toate natiile vorbeau de android. Chestii care sa ma uimeasca apar in fiecare zi, foarte multe chestii noi. Mi s-a oferit toate instrumentele software si hardware pentru a face treaba buna.
Nu mai am probleme in a deschide orice site, sau sa nu pot sa nu am admin pe statie.
Oricum nici macar nu trebuie sa instalezi tu sau altcineva programele necesare, pentru asta exita un fel de site intern de shoping de unde "cumperi" aplicatiile si te trezesti cu ele instalate. Oraganizarea exceptionala, totul are o regula in spate.
Daca la fostul job ma plangeam dupa doua luni ca nu stiam de ce m-au angajat, ca inca nu stiam ce trebuie sa fac, aici stiam din ziua a doua ce o sa fac si chiar incepeam sa ma ating de munca. Probabil m-as fi plictisit repede cu toate regulile si standardizarile dar tinand cont ca sunt intr-un departament tehnic exista si latura creativa si de asta nu te plictisesti niciodata.
Ce mai...sunt prea multe cuvinte de bine. Ieri se plimbau prin birouri promotere in fustite scurte care ne serveau cu suc....
Colegii sunt super de treaba si majoritatea oamenii de la care ai ce sa inveti.
Sefa este olteanca...cam aduce putin cu prima mea sefa (chiar si la nume) cu exceptia ca asta are copii.
Poate o sa ma mai desumflu cand o sa incep sa muncesc efectiv.
Am constatat totusi ca am si ceva lipsuri in cunostinte, deci pentru a face fata pe viitor va trebuii sa bag tare. Tocmai din cauza asta perioada ce urmeaza o sa fiu foarte ocupat, mai ales ca trebuie sa termin si cursul de cisco. Pana la urma trebuie sa invat ceva programare vb si poate asp. De asemenea trebuie sa-mi slefuiesc bine engleza (asta e mai greu, ca mie imi este lene si cu romana).
Cel mai important este ca-mi place.
Ma simt din nou in joc, mi se invart in cap tot felu de planuri, scheme, configuratii.
Mi-a ramas (deocamdata) un calculator de la fostul fostul job si l-am facut ftp, seedbox si server de IIS.
Pe viitor poate o sa-mi cumpar eu ceva micut pentru a face rolurile de mai sus plus player video.
De intai maiu nu am facut nimic. De fapt am facut destule dar nu ceea ce se face
dupa datina. M-am relaxat, am vazut film, am halit bun fara sa ma afum,..."quality time" ;)


Niciun comentariu: