miercuri, 10 noiembrie 2010

VIP nightAm mai scris ca sunt un impatimit al filmelor. Am vazut gramada, mai proaste mai bune, mai la cinema, mai pe calculator/tv.
In ultima vreme nu prea am mai avut timp si nici chef asa ca am bagat mai mult seriale(acum Lie to me).
Totusi cochetam sa ajung si la VIP in Afi Cotroceni, fiind singurul cinema la care nu am fost. Iese din discutie drive-inu de la baneasa unde nu ma duc din doua motive. Mi se pare aiurea sa vad filmu din masina si doi mi-as imagina prea mult cum a vazut ea cu actualul twilightu acolo si probabil nu as fi atent la filmul meu.
Ok, deci asta seara, neprevazut, am ajuns si la VIP Cinemacity. Se duceau niste amici si pana la urma am zis sa o punem de un meeting restrans.
Care e faza cu vipul asta!? Costa 50 ron, poti sa mananci si sa bei oricat vrei si orice vrei. Au de toate, vin, chiar si un minibufet...
Bine, in general cred ca oamenii care ajung acolo nu prea abuzeaza, dar oricum la un calcul mic iese cumva mai scump cu 10 ron fata de o sala normala. Biletu normal e vreo 20 daca mai iei niste nacios, suc, te duce pe la 40,iar uneori trebuie sa suporti o sala mare plina de rozatoare si oameni foarte ocupati sa-si inchida telefoanele, asa ca diferenta o face confortul.
Pentru ca asta este chiar super. Sala mica, vreo 20 de fotolii, care se pot transforma in pat daca vrei sa tragi un pui de somn.
Filmul la care am picat a fost si el mai mult decat ok.
Due Date (titlu ma duce cu gandul la facturi) este o comedie in genul road trip doar cu doi actori, buni. Am ras destul de mult si rar mai apar acum comedii care sa iasa putin din tipar.
Aaaaa, a avut si un soudtrack exceptional...Pink Floyd, Neil Young si alte melodii bune bine plasate.
Per ansamblu o seara misto.


Un comentariu:

Roxana spunea...

gata, vreau si eu sa ajung la cinema la VIP la Afi :)