sâmbătă, 24 iulie 2010

sinusoidaImi pare ca traiesc intr-o sinusoida cu o tendinta usor ascendenta.
Acum sunt in punctul in care ma cam plictisesc, dar ce e bine e ca nu am nici o grija de nimic. Libertatea e cel mai important lucru de care trebuie sa tinem.

A cam trecut o luna de cand cu evenimentul neplacut si inca se mai invarte prin capul meu dar mai mult cu imaginea celei care as fi vrut eu sa fie si nu asa cum este in realitate. Cateva ganduri pozitive incearca sa ma convinga ca nu e asa dar daca ma uit putin la minusuri imi trece repede. Mda..si orogoliu ranit. Pana la urma consider ca universul se "razbuna" pe orice actine asa cum se cuvine. Cica remediu dupa mahmureala asta ar fi cat mai multe in cat mai scurt timp. :)) Asa o fi, da nu prea e la farmacie si nici nu se comanda online remediu asta :)

Anywaiz.. deja m-am obisnuit sa ii simt lipsa si cred ca asta e primul pas sa ma obisnuiesc sa nu ii mai simt lipsa.

Sunt in concediu, dar tre sa invat pt partialu de ccna2, unde s-a cam aglomerat situatia, dar o scot eu la capat ca am mintea odihnita.
Luni plec la mare fara vrun plan anume, fara sa stiu exact unde o sa stau...
Singurul plan e ca marti ma duc la un concurs de Stacraft 2 la Tomis Mall. Mda, nu e cel mai matur lucru care sa-l fac, as putea macar sa fut in loc sa ma joc :)).
Dar ma face sa ma simt bine si asta e cel mai important.

Problema de fond este, dupa mine, diferenta de idealuri intre oameni si aici nu-mi dau seama care sunt mai importante. Cam doua tipuri pot delimita. Anume sunt cei care pun libertatea pe primul loc sa nu fi constrans de nimic sau de cat mai putine, daca faci ceva sa faci cu placere si sa nici nu iti dai seama.
Din punctul unora de vedere nu se ajunge prea departe cu aceasta atitudine libertina. Tata pe la 20 de ani canta la tobe in camera unde apoi au facut baia si din cauza asta nu a luat la facultate si nu a devenit boss sa poata fiso sa o arda sexsimbol prin Alexandria anilor 2000 :) . Dar chestia aia la facut fericit si pana la urma suntem individualisti de la nastere pana la moarte si fiso sa-si gaseasca singur fericirea. In categoria asta cam intra antisistemisti, cei care sunt impotriva standardelor, normelor si vorbelor de genul "asa trebuie", "asa e omenesc", "trebuie sa faci un rost"....
Categoria a doua, din care se pare ca NU fac parte, sunt cei care vor sa se aseze precum piesele de tetris in cladirea societatii. Poate sunt subiectiv dar au idealuri destul de mici, mai ales ca sunt materiale...sa pui un pom sa faci o casa alea alea... Sa zicem ca nu ar fi astea si ca si ei urmaresc tot fericirea. Dar daca iti legi fericirea de niste lucruri fixe nu o poti avea mereu si va trebuii sa cauti mereu alte lucruri la fel de fixe ca primele, in limbajul grupului se numesc realizari. De ce sa legam fericirea de realizari?
Admir pe cei care pot sa fie fericiti fara a avea ceva care ei il considera "realizare". Asta nu inseamna ca dorm in strada, doar ca ei nu se bucura ca au unde dormii.
Si nu cred ca astea doua categorii sunt etape din viata, ca in prima parte ai fi cel din prima categorie dupa aia sa intri intr-a doua. Se intampla asta cand esti din prima categorie, esti fericit, apoi cedezi si devi un trist, ca asa e lumea...plina de tristi.

Hmm ce mult am aberat si nici macar nu e noapte. Ma duc in Auchan sa-mi iau lotinue de bronzare si o carte...ceva.


Niciun comentariu: