marți, 2 decembrie 2008

la votare



Duminica am fost la vot ca observator. Prima si ultima data.
Tot procesul de la campania electorala, oamenii care participa sunt niste mizerii...
Este un sistem democratic mai pervers decat sistemul comunist, acum se si creaza impresia ca suntem liberi si democrati. O laie .... Manipularea, jocurile de culise, fac sa iasa tot ceea ce se vrea.
Cum am ajuns la aceasta concluzie: majoritatea celor care au venit la vot au fost persoane peste 50 de ani, din care majoritatea persoane lipsite de un minim de educatie care probabil au pierduto pe drum. Cei care organizeaza o fac numai pentru banii, nici macar nu stiu bine din partea cui sunt prezenti. Numararea voturilor si organizarea in genereal este facuta cu un singur scop in mare parte din cazuri si anume sa se plece cat mai repde acasa. Mai exista si categoria indoctrinatilor, catelusi prostiti pe niste promisiuni de avansare s-au orbiti de o functie mai cu aroma de sef, cei drept peste niste copii neinteresati de nimic decat de bani, categorie care traieste mai degraba din vise si nu din banii, negrii pe plantatiile de vise ale unor copii de bani gata, umflati ai tranzitiei, oportunisti de carton cu masini scumpe si mancatori de seminte.
De analizat si organizarea impusa de stat: buletine cu multe foi, tot felu de aliante si partide puse la deruta, tot felul de mismasuri menite sa incurce lumea si asa incurcata... totul este de toata jena.
As vrea sa dorm sa ma visez intr-o lume mai buna.


Niciun comentariu: