duminică, 5 octombrie 2008

puncte



- este duminica si ploua mocaneste, o vreme de stat in casa si facut copii, toata ziua :)
- nu sunt economist sau analist dar criza asta economica, dupa cum spuneam si acum ceva timp, este controlata si incepe din ce in ce mai mult sa semene cu un jaf , poate cel mai mare din istoria omenirii. Se induce multimii impresia ca nu se poate fara banci, fara asiguratori si fara cei care acorda credite...si trebuie ca acestia sa fie salvati. Cum sa ii salvam saracutii decat prin trecerea din posesia statului, adica a noastra, in buzunarele catorva oameni nu prea cunoscuti, a unor sume inimaginabile. Asta dupa ce acestia au ajuns la faliment investind tot banii popoarelor in directii foarte banoase dar si foarte riscante. Au riscat si au luat teapa dar ce le pasa lor ca teapa o transfera prostimii prin minunatii conducatori ce ii are capitalismul . As intra mai mult in detalii sa scriu ce inteleg eu din toata tevatura asta dar mai pe viitor sa vedem ce se mai intampla.
- ca tot am amintit de banci, am studiat piata si saptamana ce urmeaza o sa-mi fac credit la ING. De luna viitoare se aude ca se modifica felu cum se poate lua credit. Nu prea ma intereseaza pe mine, eu pot lua credit, mai mult ii doare pe cei care dau ca nu mai pot face investitii usoare si tepe transferabile cum am scris mai sus.
- de maine incep din nou munca, unde fac eforturi sa imi placa mai mult ceea ce fac, pentru a fi mai productiv. Cred ca o sa-mi placa peste doua saptamani cand se ia salariu...luna asta se da si bonusul, iar targetul e atins demult :D


Niciun comentariu: