sâmbătă, 26 iulie 2008

A inceput balaceala in namol...



asta ca sa nu zic in altceva mai cu miros.
A reinceput camponatul national de fotbal, liga 1, prima etapa..
Sunt un rapidist pasiv, tin de cand ma stiu cu ei dar demult pe la 14 ani am mirosit ca nu merita sa ma agit prea rau pentru sportu asta pentru ca oamenii din jurul celor care il fac si chiar si cei care-l fac sunt niste mizerii in mare parte. Am continuat sa tin cu Rapidul dar nu ma tavalesc pe jos cand pierde si nici nu ma urc pe garduri cand castiga...este un joc, o competietie. Omul este prin esenta lui tinde mereu sa se bata, sa se razboiasca, sa arate ca este mai bun...Inainte erau razboie, sau batalii mai mici, apoi au inventat sportul si mai ales fotbalul, care acopera o mare parte din nevoia de competitie a oamenilor de rand. Din aceasta cauza urmarim toti aceasta turma de analfabeti, in mare parte, foarte putine elite, care alearga dupa o basica si vor sa o bage in ate. De ce Rapidul ?!
Pentru ca satisfactia unei victorii este mai mare cand o obtii fara decrete si venind din pozitia echipei mai mici. Pentru ca nu oricine este rapidist. Pentru ca m-am nascut rapidist. Pentru ca are o istorie. Pentru ca nu castiga mereu. Pentru ca e frumos. As putea sa continui dar incepe meciul...asa ca Forza Rapid !!!
Problema cu vizionarea meciurilor pe posturile GspTv se pare ca are ca solutie vizionarea lor online adica pe siteuri de genul www.cool-tv.net .. sunt multe. O solutie care va darama speranta de a face banu gros a baietilor de la antene si rds..niste tarani.


Niciun comentariu: