miercuri, 9 februarie 2011

changesAgain :).
Ziceam anul trecut ca m-am saturat de atatea schimbari pe toate planurile si vroiam sa se mai potoleasca putin situatia.
Totusi, uneori depinde de tine, alteori nu. Chestia la mine e ca schimbarile vin toate odata si daca nu esti obisnuit, cum am inceput eu sa fiu, te deraiaza de pe ruta normala. Si aici nu zic despre schimbari neaparat negative, chiar si cele pozitive uneori te fac sa-ti plece piticii din casa.
Niste posturi mai jos spuneam despre niste persoane "interesante", o s-o numesc in continuare I, pentru ca acum ne cunoastem mai bine. Este placut si m-a derutat putin , am impresia ca uneori ma comport ciudatel...poate e si teama de necunoscut, nu stiu.
Sunt mai multe de scris dar cred ca momentan imi este de ajuns nota asta scurta.
Pe de alta parte, cea mai nasoala daca e privita dintr-un unghi normal, este ca the job a devenit peste noapte ex job. Curatenia de primavara a scos pe fereastra farmaciei, cu tot cu directorul general, inca vreo 3 departamente. Baietii vor sa se apuce de treaba vorba actualului director, un comunist prost. Eu nu am probleme in a ma apuca de treaba...eu ajung...el nu cred. Vor sa o ia de la 0 reducandu-se la 0, estimez eu ca o sa reuseasca cam intr-un an :) . Dar nu ma tavalesc, chiar ma aranjeaza bine situatia. Preaviz + compensatoriu, timp de frecat menta pe bani si evident sa caut ceva mai bun. Daca plecam eu, cum ma si gandeam sa o fac odata cu iesirea soarelui, cautam pe uscat. E nasol totusi ca trebuie iar... sa stau sa ma obisnuiesc cu oamenii. Imi pare rau ca tocmai incepuse sa-mi placa si lucrurile sa mearga relativ bine. Mda, este momentul unei schimbari.


Niciun comentariu: