duminică, 9 ianuarie 2011

Ia filme, neamule!!!!



The Town - 6/10 usurel, de vazut intr-o dimineata de duminca daca nu ai ce face. Amuzat accentu, prea multe clisee, o arde prea mult pe partea romantica si actiunea este sa fie....

Enter the Void - 7.5/10 o abordare interesanta, mi-a amintit de secventa din Taking Woodstock cand ia ala LSD si incepe sa vada floricele si patratele colorate. Sufocat, claustrofobic, dar cam lung la prima incercare am adormit...a si porno. A fost misto.

Never Let Me Go - 7/10 nu am stiut ca e SF si tot filmul am trait cu impresia ca nu e bine ceva pe acolo. In rest un film bun.

Four Lions - 8/10 Am ras bine la cateva faze. Nu stiu cat este umor cu oameni prosti si cat este umor negru, dar merge vazut...bun.

Gun - 3/10 pff pac pac, inchisoare, pac pac, razbunare, pac....
50centi joaca rol de dur si nu i se potriveste pentru ca este un carnat prajit.

Buried - 4/10 prea tras de par, plictisitor, dar finalul face tot filmul...un banc sec mai lung.

The Tourist - 7.5/10 popcorn si Angelina care are rol de femeie frumoasa. Cand mimeaza cu gura "I love you" este ...divin. Nasol ca am picat la cinema langa un grup de niste unii care iesisera si ei la un film in mol (era ziua aia din an cand scoteau pirandele in oras), vorbeau la telefon si intre ei...mi-au cam stricat filmul.

127 Hours - 8.5/10
bun, lectie de supravietuire, probabil un oscar.


Niciun comentariu: