vineri, 5 iunie 2009

Noul antrenor la Dinamo



De ceva vreme nu prea mai ma interesat fotbalul din Romanica. Prea multe cuvinte prea putin fotbal, iar cand cuvintele sunt mai multe decat fotbalul inseamna ca te intereseaza cantece, dezbateri tv, emisiuni umoristice....si astea sunt multe si mult mai bune in afara fotbalului.

Eu sunt rapidist, imi place simbolul rapidului, ceea ce inseamna acesta...nu oamenii!!
Ieri cand veneam acasa, in zona Stefan cel Mare, l-am vazut pe Andone la semafor (pieton). Vad ca astia pe la tv vehiculeaza alte nume, dar cred ca nici unu nu e valabil a venii la Dinamo. Pentru ca este criza, ei cer mult, Borcea da putin, asa ca cel mai probabil antrenor la Dinamo o sa fie Andone, e de-al lor catelus :)
Astazi cica este miting Free Steaua, anti Becali cred. Le urez succes maxim iar pentru patronache un cald la multi anii...acolo unde a stat pana la Paste.
Adevarul este ca aceasta criza in toate domeniile nu este o criza inca. Criza este atunci cand scazi sub normal, pe cand noi suntem inca pe panta descendenta mai sus de normal. Nu este decat o revenire la normal a tot ceea ce a fost supraevaluat,tot, fotbalisti, manageri, terenuri, case vechi... Cum spuneam mai demult apa slefuieste pitroaiele la forma cel mai buna, asa cum si dezvoltarea societatii are o evolutie sinusoidala in general cu tendinta de crestere, dar intodeauna cu atragere catre o linia constanta a normalului. Asa sper sa revina la normal si sportul in Romania.
Acum tot ce-mi doresc este sa se dea inapoi punctele Timisoarei, iar steaua sa piarda cu Unirea. Aceasta este combinatia care ne va aduce cea mai multa liniste in viitoru apropiat.



Niciun comentariu: