sâmbătă, 30 august 2008

frumosul exista numai in stare libera ?



M-am lasat luat de val si am luat laptopul de care spuneam mai jos hp 6720s destul de bine dotat.
Foarte frumos si foarte placut de mine doar ca a tinut fix 3 zile ... problema este ca nu mai functioneaza cum trebuie touchpadul si butonul stanga care din softuletul de la synaptis si dupa cum se comporta pare a fi apasat. Asta presupun ca duce si la imposibilitatea de a folosii tapingul sau scrolul vertical. Problema, din ce am citit pe forum la hp, ar fi de la nu stiu ce conector care ar putea sa o rezolve usor oricine doar ca fiind in garantie trebuie sa ma duc cu el la garantie.
Din ce am citit pe net calitatea servicelui de la emag este invers proportionala cu serviciile oferite la vanzare. Sper sa nu fie asa si sa fie doar faptul ca cei care sunt multumiti nu prea au de ce sa scrie pe net si forumuri, doar cei nemultumiti striga mai mult.
Supararea mea vine din faptul ca am ghinion se pare cu gadgeturile care-mi plac..si pentru care fac eforturi finaciare considerabile...nokia 6680 dupa 3 luni de functionare s-a stricat si l-am reparat intr-un tarziu dar s-a umblat mult in el sa se poata repara, nokia E65 , o splendoare de care m-am indragostit acum un an, dupa fix o luna mi l-a furat un drogat in carefour unirea..bleah urat moment. Daca stau sa ma gandesc s-ar putea sa fie generala problema, nu numai pentru gadgeturi.. de exemplu si cu sexul frumos tot asa am patit mai mereu..atunci cand ajung sa le plac, sa le iubesc, se strica sau i-mi sunt furate de reziduuri ale societatii...sau ambele.
Mda, foarte trist moment, nu neaparat ca nu merge prostia asta de buton, oricum am mouse wireles care bate de la 10 metri (daca se strica si asta ma transform in norisor) , ce este cel mai deranjant este ca parca se contureaza din ce in ce mai mult o problema generala: Cand ajung sa stapanesc ceea ce vreau, frumosul, fericirea, acestea mor .

later edit : si astazi este Sf Alexandru si este ziua mea.


Un comentariu:

Alice spunea...

un post filosofic...nice :)
Fericirea pe care ti-o aduce "stapanirea" a ceva sau cineva este efemera, desi de cele mai multe ori ne agatam de iluzii construite de imaginatia noastra si investim sentimente in ele, dandu-le semnificatii pe care poate nu le au in realitate. Implinirea nu trebuie sa vina din afara,din dependenta fata de ceva exterior noua, ci din libertatea pe care ne-o acordam in raport cu lucrurile tangibile.